27 oktober 2020 tot 31 december 2020
On Line Wijn Actie

Ja Wijn Onlijn (on-line), u leest het goed een ludieke actie in een bijzondere tijd, waarbij het organiseren van bijeenkomsten met veel personen voorlopig is uitgesloten.

De Lionsclub Voorne Putten organiseert ieder jaar een Wine Tasting & Walking Dinner met als streven geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar voor het Prinses Maxima Centrum.

Helaas is het nu niet mogelijk om dit te organiseren, dus hebben we besloten dit zo ludiek mogelijk via onze website te organiseren. We hopen net als ieder jaar een goede afname en wij staan als Lions paraat om u digitaal van alle mogelijke adviezen te voorzien.

De wijnen worden meestal voor de eerste week van december geleverd, dus ruim voor de kerst in huis!

Deze actie start officieel op dinsdagavond 27 oktober 2020.